Омладинци поражени у Новом Саду

Фудбал
Омладинска селекција Црвене звезде није успела да освоји ниједан бод у дербију 25. кола Омладинске лиге Србије.

 

Звездини омладинци су поражени резултатом 2:1, а много полемике изазваће поједине одлуке арбитара, пре свега признавање гола домаћину из офсајда. Прелеп гол који је постигао Марко Којић није био довољан да црвено-бели освоје макар један бод.

— Тешка утакмица, играчи су пружили максимум. Има ствари на које не можемо да утичемо, и то је то. И даље смо први, и даље имамо бодовну предност и трудићемо се да победимо све четири наредне утакмице. Сваки пораз је тежак, поготово када дође на нефудбалски начин. То су деца која имају много одрицања, посвећена су фудбалу од детињства, ван домова су, далеко од родитеља, и овакве одлуке, ситне за гледаоце, а у ствари јако крупне, наравно да доживљавају изузетно тешко и емотивно — рекао је Милан Лешњак.

 

Војводина — Црвена звезда 2:1 (1:0)

Терен: Помоћни терен стадиона „Карађорђе“
Судија: Никола Радаковић
Стрелци:  Пантелић у 45′ и 55′ за Војводину, а Којић у 74′ за Црвену звезду.

Војводина: Пушкић, Бјековић, Јаковљевић, Јеличић, Игнић, Курташи, Мандић (од 84′ Васиљев), Милијашевић (од 74′ Брборић), Пантелић (од 86′ Грек), Нешковић, Владић (од 80′ Радовић).

Црвена звезда: Гордић, Јанковић, Даничић (од 66′ Аћимовић), Којић (од 86′ Ђорђевић), Богдановић, Јокић (од 30′ Н. Савић), Сантрач, Босић, Шикањић (од 86′ Костић), Гаврић, М. Савић.

RSF