Омладинци пред Бродарац

Фудбал
Омладинци Црвене звезде у недељу од 11 часова настављају са такмичењем у Омладинској лиги Србије.

 

Наши момци гостоваће на Старом Сајмишту екипи Бродарца у дербију овог кола, а управо је актуелни шампион први пратилац Црвене звезде на табели. Разилика између две екипе је четири бода, а до краја првенства остало је да се одигра још 13 утакмица.
Први чувар мреже омладинаца Звезде Милош Гордић током зиме често је тренирао и са сениорима, али у недељу ће се са својим вршњацима потрудити да савлада једину екипу од које смо изгубили у првом делу сезоне:
– Очекује нас сигурно једна тешка и борбена утакмица, играмо на њиховом терену који је доста мањих димензија него регуларни терени, али то не треба и не сме да нас поремети. Сви играчи су одлично одрадили припреме и мислим да ако ми будемо прави и дамо 100% наших могућности да је све у нашим рукама. Дешавало се доста тога у прошлих неколико дана, померали су нам више пута термин одигравања утакмице, али верујем да ће у недељу на терену бити све фер и поштено и да ћемо одиграти лепу утакмицу и да ће гледаоци који дођу уживати. Наш циљ је јасан, у Црвеној звезди се увек иде на победу и верујем да ћемо у томе и успети – каже голман црвено-белих.
Наш тим до 18 година доживео је значајне промене током зимске паузе с обзиром да је одређени број играча отишао на позајмицу у Графичар, а неки су пребачени у прву екипу. Десни бек Марко Јанковић био је стандардан у јесењем делу, а тако ће наставити и у недељу:
– Након врло добро одрађеног припремног периода улазимо у други део сезоне где нас одмах чека дуел са Бродарцем. Упркос томе што смо остали без великог броја играча 99. годишта ми са великим мотивом и оптимизмом улазимо у тај меч. Очекујем веома борбену утакмицу где ће победити екипа са више жеље. Свесни смо да имамо прилику да најближег пратиоца на табели оставимо са седам бодова заостатка и тако са знатно мање притиска наставимо борбу за освајање шампионске титуле – јасан је Јанковић.
Меч између Бродарца и Црвене звезде на програму је у недељу од 11 часова на Старом Сајмишту, а утакмица ће се директно преносити и на нашем Јутјуб каналу.

RSF