Пехар и за Звездине фудбалерке!

Фудбал
Прелеп звездашки фудбалски дан комплетирале су и Звездине фудбалерке освајањем Купа Србије!

 

Фудбалерке Црвене звезде освојиле су први трофеј у историји клуба!

У финалу Купа Србије, женски фудбалски клуб био је у Лазаребцу бољи од Војводине резултатом 3:0, и на тај начин освојен је први трофеј за ЖФК Црвена звезда од његовог оснивања, а трећи трофеј у данашњем дану за Црвену звезду јер су и омладинци и кадети освојили шампионске титуле.

Звезду је до предности довела прелепим голом из слободног ударца Катарина Ђорђевић, и при резултату 1:0 отишло се на паузу. У наставку, на 2:0 повисила је Алис Огебе, а стрелац трећег гола била је Санда Малешевић.

За наш тим су играле: Јасмина Вуковић, Тамара Марковић, Анђела Крстић, Тијана Ђорђевић, Миљана Смиљковић, Јована Миладиновић, Алис Огебе, Мирела Тенков, Катарина Ђорђевић, Јована Стојановић, Санда Малешевић као и Марина Петковић, Александра Савановић, Тијана Ђуричек, Јована Аранђеловић, Јелена Манчић, Емилија Живковић, Маргарита Васовић.

Звезда је у финалу показала да је квалитетнија екипа и заслужено је наградила себе пехаром. Мало је фалило да Звездине фудбалерке освоје и титулу шампиона, али им је пехар измакао у последњем колу првенства. Међутим, не и трофеј Купа Србије!

Браво, даме!

RSF