Почео Звездин камп у Врњачкој Бањи

Фудбал
Први јуниорски фудбалски камп Црвене звезде званично је отворен 24. јуна 2018. у Врњачкој бањи.

 

У идалном амбијенту хотела „Зептер“ започето је дружење са младим талентованим дечацима из 17 земаља света, истог дана обављен је тест моторичких способности.  У најпопуларнијој бањи у Србији учесници кампа имају идеалне услове за тренирање и стицање нових фудбалских вештина. Уз двадесетчетворочасовну медицинску службу која им је на располагању полазници имају могућност да тренирају са најбољим тренерима Омладинске школе ФК Црвена звезда.

Прва смена кампа у Врњачкој бањи трајаће све до 01. јула, а истог дана почеће и друга смена која ће трајати све до 08. јула.

По трећи пут, у сарадњи са Термама Чатеж, Звезда ће организовази камп и у овом светски познатом туристичком месту. Камп ће се одржати у периоду 22. јул — 28. јул .2018. године, и још увек има места за оне који желе да се пријаве.

Такође, десети јубиларни пут, у сарадњи са Унис турсом из Бањалуке биће организован и камп на Јахорини, у периоду од 15. јула до 22. јула 2018. године.

По први пут, Црвена звезда ће организовати и камп у Канади! У граду Хамилтон, надомак Торонта, од 01. до 11. јула, Црвена звезда ће се дружити и са децом из Северне Америке!

RSF