Распоред и преноси за наредни викенд

Фудбал
Предстојећи викенд доноси нове утакмице које ће играти наше млађе категорије, као и нове директне преносе.

 

У недељу, 1. априла од 11 часова, Графичар (Звезда Б) ће на теренима иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ дочекати ОФК Београд. Ову утакмицу директно ћемо преносити на нашем звезда кидс каналу.

Директног преноса биће и дан раније, у суботу, 31. марта такође у 11 часова. У овом термину играће омладинци Црвене звезде и то на Бањици против Рада.

Кадети Црвене звезде ће у оквиру 20. кола лиге за кадете у Земуну гостовати истоименој екипи. Ова утакмица биће одиграна у недељу, 1. априла од 14,30.

Шеснаесто коло лиге за млађе кадете доноси дуел Црвене звезде и ОФК Београда. Утакмица ће бити одиграна на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда, а заказана је за суботу, 31. март у 11 часова.

Утакмица пионира Црвене звезде против Рада је одложена због учешћа црвено-белих на међународном турниру „Gallini World Cup Pordenanone“ који ће бити одржан у Италији од 30. марта до 02. априла 2018. године.

Млађи пионири Црвене звезде одиграли су у четвртак своју утакмицу 16. кола лиге коју играју дечаци рођени 2004. године. Црвено-бели су резултатом 2:1 савладали Раднички из Београда. Стрелци за Звезду били су Савић у 17. и Лазетић у 35. минуту, док је Костић у 70. минуту успео да постигне гол за Раднички.

За Звезду су наступали: Војводић, Савчић, Граоња, Лековић, Петровић, Радојевић, Матић, Голдин, Лазетић, Ненадовић, Митић.
Раднички је играо у саставу: Николић, Васиљевић, Филиповић, Вукмановић, Видовић, Јовановић, Одаловић, Алексић, Костић, Видовић, Елезовић.

Своју утакмицу 13. кола лиге за млађе омладинце одиграли су и Звездини дечаци рођени 2000. године. Они су одмеравали снаге против екипе 011 и успели су да славе убедљиву победу — 6:0. Стрелци су били Танко у 9. и 49. минуту, Аћимовић у 39, Пиплица у 52, Митровић у 57. и Павловић у 88. минуту.

За Звезду су играли: Ђурић, Лукић, Милисављевић, Чворић, Миликић, Младеновић, Павловић, Аћимовић, Танко, Ђорђевић, Маљковић.
Састав екипе 011 био је следећи: Стојић, Росић, Кадић, Перић, Костић, Ташић, Ненадовић, Петровић, Милојковић, Максимовић, Иванко.

Звездин први тим ће у недељу, 1. априла од 17 часова играти утакмицу 29. кола Суперлиге Србије у Лучанима против екипе Младости. Директан телевизијски пренос реализоваће Аренаспорт.

RSF