Распоред Звездиних млађих категорија

Фудбал
Наредних дана све млађе категорије Црвене звезде, осим кадета, играће утакмице у оквиру својих лига.

 

crvСерију утакмица отворили су млађи пионири који су јутрос играли на свом терену против Вождовца, и забележили су високу победу резултатом 8:0. Троструки стрелац био је Виктор Ракић, а голове су још постигли Петар Граоња, Ненад Петровић, Никола Грујић, Лука Божовић и Лука Ненадовић. За Звезду су наступили: Војводић Михајло, Голдин Владислав, Граоња Петар, Лековић Стефан, Петровић Ненад, Жакнић Лазар (кап), Матић Борис, Радивојевић Виктор, Ракић Давор, Митић Вељко, Лазетић Марко.

У петак, 11. маја, пионири Црвене звезде ће од 14,30 дочекати такође Вождовац, у оквиру 19. кола лиге за пионире. Утакмица ће бити одиграна на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда.

У суботу су на програму две утакмице. Најпре од 13,00 часова Звездини омладинци дочекују екипу Радничког из Ниша. Четири кола пре краја првенства омладинци имају бод предности и налазе се на првом месту на табели, те ће ова утакмица бити још једна у низу кључних у борби за наслов првака.

Од 17,00 часова, своју утакмицу играће и млађи кадети Црвене звезде. Њихов противник биће Вождовац, а ова утакмица биће одиграна у оквиру 22. кола лиге за млађе кадете.

У недељу од 11,00 часова Звездина Б екипа, Графичар, биће домаћин БАСК-у у оквиру 26. кола Српске лиге групе Београд.

Коло затварају Звездини млађи омладинци који ће у понедељак у 13,00 часова играти утакмицу против ИМТ-а у оквиру 19. кола лиге за млађе омладинце.

RSF