Савић – Част и привилегија

Фудбал
Вујадин Савић је спреман да као капитен поведе саиграче на дуел са Салцбургом, у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона.

 

– Једва чекамо утакмицу. Пружа нам се част и привилегија да уђемо у Лигу шампиона, и даћемо све од себе да остваримо заједнички циљ. Убеђен сам да ћемо победити. Сигурно да бих био задовољан да не примимо гол и презадовољан ако бисмо затресли мрежу Салцбурга – каже Савић.

Капитен Звезде се осврнуо и на то што ће у уторак (21.00) играти пред празним трибинама стадиона „Рајко Митић“.

– Ова екипа се не плаши ничега, то смо показали до сада. Празне трибине су велики хендикеп, али се ни тога не плашимо. Верујем да ћемо да обезбедимо активан резултат и онда уз помоћ наших навијача у Салцбургу, који ће бити у великом броју, дођемо до заједничког циља.

Савић једва чека да изведе саиграче на терен.

– Нама је, понављам, част и привилегија што представљамо Звезду у Лиги шампиона и што ће се чувена мушема наћи на центру. Играње у Звезди носи дозу притиска, али немамо проблем са тим.

Највећа претња у дресу Салцбурга је нападач Дабур.

– Сигурно да смо се добро припремили за овај меч и то ћемо показати. Ради се о одличном нападачу и искрено се надам да ћу изаћи као победник из тог дуела.

Стамени штопер сматра да му је повратак у Звезду један од најбољих потеза у каријери.

– Хвала шефу Милојевићу и људима који су ме довели, надам се да сам оправдао њихово поверење. Има доста сегмената у којима могу да напредујем и радим на томе заједно са стручним штабом – закључио је Вујадин Савић.

RSF