Савић и Јованчић пред Судуву

Фудбал
Екипа Црвене звезде фокусирана је на наредног противника и утакмицу коју би требало рутински привести крају и обезбедити треће коло квалификација за Лигу шампиона.

 

Црвена звезда је у Београду постигла три гола, а од почетка сезоне није примила ниједан, што је податак који радује и улива оправдани оптимизам.

— Надам се да ћемо оправдати улогу фаворита. Имамо одличан резултат из Београда, 3:0, али не бисмо смели да се опоустимо. Против Флоријане смо се мло опустили и не смемо то да поновимо, морамо да сачувамо мрежу и да покушамо да дамо неки гол. Судува ће изаћи офнзивније овога пута јер морају да јуре резултат. Надам се да нећемо скоро примити гол, то нарочито значи нама из одбране, али хвала целој екипи што игра одбрану — рекао је Вујадин Савић, а његово мишљење дели и Јованчић.

— Нисмо се опустили пред овај реванш, припремили смо се да озбиљно уђемо у меч који следи, како утакмица не би отишла у неком непланираном току — рекао је Јованчић.

Наши фудбалери су открили и да ли и колико размишљају о евентуалном наредном противнику, или су у потпуности фокусирани на реванш утакмицу са Судувом.

— Наравно да размишљамо када знамо парове, парови су извучени раније и немогуће је не размишљати. Битније нам је да ми прођемо друго коло, а видећемо већ ко ће победити у њиховом дуелу, да ли Легија или Трнава. Ни ми нисмо још увек прошли даље — упозорава Савић.

Јованчић сматра да је је у другој утакмици Звездиних потенцијалних ривала све могуће.

— Легија је била фаворит, али ни тај двомеч није готов, као ни наш. Може Легија да се врати — рекао је Јованчић.

Наши фудбалери рекли су и да ће недостајати наши навијачи у Литванији, али да ће све учинити да победе сутра и у трећем колу поново пруже прилику навијачима да их гласно бодре.

RSF