Савић – Не плашимо се никога

Фудбал
Вујадин Савић се после кратке паузе вратио у такмичарску конкуренцију, па ће тим шампиона Србије против Пари Сен Жермена предводити са капитенском траком.

 

– Чека нас тешка утакмица, Пари Сен Жермен је један од главних фаворита за освајање трофеја Лиге шампиона. Дошли смо да одиграмо добру утакмицу и да пробамо да остваримо добар резултат. Мислим да смо спремни,а одговор ће дати меч који је пред нама. Лично осећам се спремно – рекао је Савић.

Излазак на мегдан најјачим тимовима Старог континента за играче рвене звезде јединствено је искуство.

– Част је и привилегија што играмо у оваквом такмичењу, са највећим екипама. Немамо много искуства, али смо у првом дуелу са Наполијем показали да смо спремни да се носимо са великим ривалима. Следи ново доказивање и надам се најбољем по нас. 

На конференцији пред меч, стратег Парижана најавио је најјачи састав што није обесхрабрило поузданог штопера.

– Искрено, надам се да ће играти сви јер је ово јединствена прилика да изађемо на мегдан највећим фудбалским звездама. Стварно се никога не плашимо, драго нам је да можемо да одмеримо снаге и са њима, да видимо где смо.

Поглед на играчки кадар довољан је да се схвати тежина задатка пред црвено-белима.

– Не знам да ли је највећи испит, али јесте највечи ривал ове генерације до сада. Биће скроз другачија утакмица него она са Арсеналом.

Повратак у Француску код Савића је пробудио посебне емоције.

– Драго ми је да се после дужег времена враћам у Франуцску. Био сам у Бордоу, млад и недовољно спреман. Сазрео сам као играч сада и вежу ме посебне емоције. Брат и моја деца су рођени овде, отац је играо у Француској – рекао је Савић.

RSF