Симић – Деби какав се само сања

Фудбал
Нешто мање од два минута на дебитантском мечу било је потребно Зездином новајлији Вељку Симићу да постигне дебитантски гол у црвено-белом дресу птоив Вождовца.

 

– Утисци су феноменални, нисам могао да замислим бољи деби. Први гол у овом клубу је нешто о чему много фудбалера сања, а мени се тај сан остварио веома брзо. Читава акција која је претходила голу је добро уиграна, одличан центаршут Гобељића, сачекао сам повратну лопту, раговао сам брзо и послерећило ми се да је лопта ушла у гол. Породица је увек уз мене и зато бих њима посветио овај гол, као и нашим феноменалним навијачима који су увек уз екипу и који су нам додатна снага – рекао је Симић.

У доста измењеном саставу у односну на претходну утакмицу изабраници Владана Милојевића одлично су се снашли на мечу „на крову”.

– Сви знају да Звезда има два пођеднако добра тима, да су сви играчи изузетно квалитетни и да сви можемо да одговоримо на све захтеве на више фронтова. Показали смо то данас на мечу са Вождовцем. Освојили смо нова три бода, први смо на табели, што је у овом моменту најважније. Одиграли смо данас првих 60 минута на јако високом нивоу, после тога смо мало пали, непотребно закомпликовали утакмицу и можда донели мало напетију завршницу утакмице нашим навијачима, али најважније је да смо на крају тријумфовали.

Изабранике Владана Милојевића већ за три дана очекује дуел у рећем колу квалификација за Лигу шампиона против Спартака.

– До сада смо били фокусирани само на меч са Вождовцем, сада ћемо се окренути анализи Спартака. Очекујем свакако да ћемо се добро показати у том сусрету, ми смо Звезда и то се од нас очекује. Идемо на победу – поручио је Симић.

RSF