Кошарка

Стигли Фаје и Регланд, црвено-бели комплетни

Крилни центар Мохамед Фаје и плејмејкер Џо Регланд, стигли у недељу у Београд. Прегледи заказани за понедељак, први тренинг са екипом у уторак.

Кошаркаши Црвене звезде мтс Мохамед Фаје и Џо Регланд стигли су у недељу у Београд.

Сенегалац који игра на позицији крилног центра, и Амерички плејмејкер који има и либеријски пасош одрадиће као и сви њихови саиграчи, лекарске тестове у понедељак, и одмах се ставити на располагање тренеру Милану Томићу и стручном штабу.

Фаје је стигао међу црвено-беле након правог путешествија из Дакара преко Марока до Београда, али није крио задовољство што је коначно у Црвеној звезди:

– Коначно сам ту, и не желим пуно да причам, сада ми је главни циљ да што пре уђем у припреме, уиграм се са тимом и покажем оно због чега ме је Црвена звезда и довела. Врло сам срећан и узбуђен због овог новог поглавља у каријери – рекао је по доласку у Београд Фаје.

Одмах након њега, неколико сати касније, у Београд је допутовао и Џо Регланд, нови плејмејкер Црвене звезде мтс:

– Време је да почнемо да радимо. Стигао сам, срећан сам што сам у Београду, спреман да радим са момцима, како бисмо имали успешну сезону коју ови сјајни навијачи и град заслужују – рекао је Регланд.

Црвено-бели вредно раде два пута дневно, Фаје и Регланд ће своје обавезне тестове одрадити у понедељак, а први тренинг са екипом имаће у уторак.

Извор
Show More

Скоршање

Close