Стојковић – Хвала навијачима на подршци

Фудбал
Други пријатељски меч од старта припрема за нову сезону и друга побед за изабранике Владана Милојевића. Овог пута црвено-бели били су бољи од екипе Рида резултатом 2:0.

 

– Одрадили смо одличну пријатељску утакмицу, сви играчи су дали максимум и зато смо и победили. Најбитније је да уђемо у победнички ритам, иако је пријатељски сусрет заиста нам је битно што смо забележили тријумф. Подједнако је важно наравно и што се нико није повредио. Сигурно ћемо, када прође време, изгледати још боље, али за прву пријатељску утакмицу у Аустрији могу да кажем да смо изгледали добро на терену као екипа – рекао је Стојковић.

Звездин десни бек очекује још бољу игру када његова екипа буде у пуном саставу.

– Коректно смо функционисали сви на терену, прикључила су нам се тројица играча који излазе из лакших повреда. Када сви будемо максимално спремни, и када се врате Радоњић и Родић који су са репрезентацијом на Светском првенсту, верујем да ћемо бити одлична екипа.

Иако је утакмица играна у Аустији подршка црвено-белих навијача није изостала.

– Много ми је драго што су дошли Звездаши из ових крајева да нас подрже, наравно да нам то значи. Иузетно сам поносан на наш клуб, на то што га људи оволико прате и воле. Људи који навијају за Црвену звезду користе сваки моменат и прилику да нас подрже. Било је много аплауза са трибина прошле сезоне, а надам се да ће их бити и ове – поручио је Стојковић.

RSF