Сутра против селекције Ужица

Фудбал
Последњег дана припрема, фудбалери Црвене звезде одиграће пријатељску утакмицу, а противник ће бити селекција Ужица.

 

Овај меч почеће у 17 часова, и биће отворен за све посетиоце који желе да Црвену звезду и селекцију Ужица гледају уживо. Утакмица ће бити одиграна на стадиону Слободе, и овим путем позивамо све људе из Ужица и околине да дођу и присуствују припреми Звездиних фудбалера за европска искушења.

После четири године, на стадиону Слободе утакмицу ће одиграти Ненад Милијаш. Звездин капитен био је у тиму 10. маја 2014. године када је тадашњи Суперлигаш Слобода угостила Црвену звезду, и успео је да на тој утакмици постигне гол који је Звезду знатно приближио освајању титуле.

Црвено-бели су претпоследњег дана припрема такође два пута тренирали, а као и до сада, и данашњем поподневном тренингу претходио је одлазак у теретану на вежбе снаге. На самом тренингу се прво играло на скраћеном терену, од казненог до казненог, без голова и голмана, а циљ је био оборити чуњеве. Шеф Милојевић тражио је формацијско померање и прецизност.

За крај тренинга, играло се два пута по осам минута између два гола, а први пут су се изводили и аути и корнери, такође на скраћеном терену.

Сутра ће уследити и последњи тренинг који је заказан за 9 часова и 30 минута.

RSF