Титула заслужена напорним радом

Фудбал
Фудбалери Црвене звезде победом од 2:0  против Напретка у Крушевцу шампионску вратили су шампионсју титулу на Маракану. Звездин заменик капитена Мичел Доналд истакао је да је његова екипа заслужено и званично постала најбољи тим у Србији.

 

– Невероватно! Ово ми је друга титула у Звезди, али она носи заиста посебну тежину. Био је ово дуг пут, сезона са много утакмица и много узбуђења је за нама. Заслужили смо свиме што смо показали у претходним месецима да будемо шампиони. Такође наши навијачи су ово заслужили, увек кажем да су они 12. играч и зато им дугујемо велику захвалност. Много километара су они прешли са нама ове сезоне да би нас подржали, ретко који клуб на свету то има– рекао је Доналд.

Његов саиграч са средине терена Бранко Јовичић честитао је свим зездашима освајање шампионске титуле и истакао да је његова екипа доказ да се сваки уложен труд исплати.

– Дуг и тезак период је иза нас, све ове месеце смо тренирали и трудили се, низали победе како бисмо постали шампиони. Успели смо у томе и сви смо неизмерно срећни. Мени је ово прва титула и са фудбалске стране срце ми је испуњено –  рекао је Јовичић.

Јовичић је због бола у рамену морао да напусти утакмицу у против Напретка на полувремену, али добра вест гласи да наш борбени везни играч није доживео озбиљну повреду.

– Добрио сам ударац у раме у самом финишу првог дела игре, на сву срећу није ништа озбиљно. Имаћу поштеду од тренинга недељу дана, а после се враћам нормалном раду. Радујем се што су сви играчи завршили здрави и без повреда утакмицу у Крушевцу. Снага овог тима лежи у заједништву, уколико останемо сви заједно и преко лета не сумњам да ћемо наставити да нижемо победе – поручио је Јовичић.

RSF