У среду два директна преноса

Фудбал
Звездине млађе категорије почињу већ у среду, када ће наступити кадети и Графичар.

 

У среду, 15. маја, биће одигране две утакмице. Најпре ће од 13,00 часова на терен истрчати Звездини кадети који ће на свом терену дочекати Кикер у оквиру 25. кола кадетске лиге. Нешто касније, од 16,30, Звездина Б екипа Графичаргостоваће у Борчи екипи БСК у оквиру 27. кола Српске лиге група Београд. Обе утакмице директно ћемо преносити на нашем ЈуТјуб, односно Звезда Кидс каналу.

Након тога ће уследити два дана паузе, а у суботу програм отварају од 09,00 часова млађи пионири Црвене звезде. Они ће у оквиру 20. кола бити домаћини вршњацима из екипе Земун.

Истог дана у 11,00 часова, годину дана старији пионири дочекаће такође Земун (20. коло лиге пионира), а у исто време кадети Црвене звезде играће своју другу утакмицу у четири дана, овога пута у Јагодини.

Звездини омладинци ће борбу за титулу шампиона наставити у Крушевцу. У суботу, 19. маја, од 14,00 часова омладинци ће своју утакмицу 28. кола одиграти на стадиону спортског центра „Радомир Мићић Миче“ у Крушевцу. Истог дана, али у 16,00 часова, млађи кадети Црвене звезде ће на свом терену дочекати екипу Рада (23. коло).

У недељу ће на програму бити један меч, и то од 19,00 часова када ће Графичар бити домаћин Жаркову, у оквиру 28. кола Српске лиге група Београд.

Као што смо већ навикли, млађи омладинци ће своју утакмицу играти у понедељак. Од 13,00 часова, Црвена звезда ће бити домаћин Вождовцу.

RSF