Владан Милојевић до 2020!

Фудбал
У среду, 16. маја, на стадиону „Рајко Митић“ обављења је и последња формалност када је будућа сарадња Владана Милојевића и Црвене звезде у питању.

 

Владан Милојевић ставио је свој потпис на нови двогодишњи уговор, уз присуство најужег руководства клуба. У наредне две сезоне, Владан Милојевић ће бити предводник Звездиних фудбалера у покушају да понове, а зашто да не и надмаше резултате из сјајне сезоне која је ушла у саму завршницу, а у којој је Звезда доминирала у свим сегментима.

— Рекао сам да ћемо се лако договорити, тако је и било. Нисам имао сумњу да ћу остати. Поклопили су нам се планови за наредну сезону, и желим да наставим да радим у Црвеној звезди, да сарађујем са овим дивним људима. Испричали смо лепу причу ове сезоне, у суботу ћемо ставити тачку, а онда следе нова искушења. Као и увек, могу само да кажем је да ћемо дати све од себе, на то нас обавезује историја клуба — рекао је Милојевић после потписивања.

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић задовољан је правцем којим се клуб креће.

— Најважније је да се створио континуитет у стручном раду. Резултат из ове сезоне обавезује, и имајући у виду оно што смо урадили ове сезоне, очекујемо још бољи резултат наредне. Циљеви су у Звезди јасни, шампионска титула, Европа уколико дође — добродошла је, али суштина је да покажемо континуитет у освајању трофеја у Црвеној звезди. Ми сви очекујемо да Милојевић превазиђе сам себе, а посматрајући како је радио ове године, не сумњамо да ће се окитити још великим бројем трофеја у Црвеној звезди — рекао је Светозар Мијаиловић.

Генерални директор клуба истиче да је свестан очекивања звездашке јавности за наредну сезону, а да је први велики корак начињен данас.

— Данас смо урадили велики део стратешког посла. Тренер Владан Милојевић је потписао уговор на две године, и до 2020. године ћемо имати тренера који по свим својим капацитетима и квалитетима одговара профилу који треба да има тренер Црвене звезде. Велики део посла је одрађен на задовољство свих. Основни циљ наредне сезоне јесте шампионска титула, мада смо свесни да смо успесима ове године подигли лествицу очекивања Звездиних навијача, и потрудићемо се да испунимо њихова очекивања — истакао је Звездан Терзић.

И Звездин спортски директор не крије задовољство због потписа Владана Милојевића.

— Веома сам задовољан што је Владан продужио уговор на још две године. Он је наше највеће појачање у овом прелазном року. Надам се да ћемо наставити да остварујемо добре резултате, и покушаћемо да растемо из утакмице у утакмицу, као што смо чинили ове сезоне — рекао је Мркела.

Трећа Звездина звезда Драган Џајић верује да је ово одличан потез клуба.

— Добро је што ће бити настављена успешна сарадња са Милојевићем, то је први корак ка стабилности и сигурности клуба. Имали смо успешну годину и надам се да ће Милојевић наставити у истом ритму и наредне сезоне. Добро је што је уговор потписан на две године, јер то ће донети мир. Јако је важно имати тренера у кога сви имају поверења — сматра Драган Џајић.

RSF