Живковић – Равноправно смо се борили

Фудбал
Омладинци Црвене звезде остали су празних шака на гостовању у Паризу (2:1) у другом колу оладинске Лиге шампиона, али су борбеношћу и залагањем, код Братислава Живковића пробудили помешана осећања.

 

– Играли смо против одличне екипе Пари Сен Жермена. Испоставило се тачним све што смо у припреми утакмице предвиђали, показали су жељу да се надигравају, форсирали пас игру и од првог до последњег минута су се држали своје филозофије, без прескакања игре. Носили смо се равноправно, вратили се после рано примљеног гола, погодили потом пречку и имали шансу Купусовића, да би из једне ситуације, не бих грешио душу и рекао да ли је одлука судије исправна или не, примили гол и претрпели пораз – рекао је Живковић.

Упркос поразу, црвено-бели омладинци још једном су показали квалитет да парирају вршњацима из најјачих европских клубова.

– Борићемо се и убудуће, наше је да дамо максимум и у сваку утакмицу уђемо најбоље што можемо. Актуелна година лепа је прилика да у поређењу са најбољима видимо где нам је место. Лично немам шта да замерим момцима, борили су се, имали утакмицу у својим рукама, али смо испустили победу и на крају остали и без бода – изјавио је стратег Звездиних јуниора.

RSF