Звездини омладинци силовити

Фудбал
Омладинци Црвене звезде су на свом терену декласирали екипу Моравца Ориона резултатом 13:0.

 

Изабраници Милана Лешњака су од првог до последњег минута били апсолутни господари терена. Дејан Јовељић је уписао нова четири гола, а ефикасни су били и Милан Савић и Милан Шикањић који су постигли по три поготка. Пет кола пре краја првенства, Црвена звезда се налази на првом месту на табели уз четири бода предности.

Тренер генерације 1999. и 2000. Милан Лешњак био је задовољан ефикасношћу своје екипе.

— Резултат јесте превисок. Они су последњи на табели, али имали смо гостовање у првом делу сезоне и тај меч није наговештавао овакав реванш. Наравно, они момци су и путовали до Београда, јутрос рано су кренули, и то је сигурно утицало да се не прикажу у најбољем светлу. Није било лако играти по оваквом времену, а задовољан сам пре свега реализацијом и приступом којих играча. Још пет кола до краја имамо, противници су сада тежи, ићи ћемо утакмицу по утакмицу и даћемо све од себе да задржимо прво место — рекао је Лешњак.

 

Црвена звезда – Моравац Орион 13:0 (7:0)

Терен: Омладинска школа ФК Црвена звезда
Гледалаца: 100.
Судија: Урош Ржић.
Стрелци: Милан Савић у 3′, 14′. и 35′, Јовељић у 7′, 17′, 19′. и 42′, Шикањић у 52′, 32′. и 78′, Костић у 63′, Сантрач у 80′ и Аћимовић у 86′.
Жути картони: Богдановић (Црвена звезда), Стаменковић (Моравац Орион).

Црвена звезда: Гордић (од 46′ Ђурић), Јанковић, Даничић, Аћимовић, Богдановић (од 46′ Н. Савић), Јокић, Сантрач, Костић, Јовељић (од 46′ Шикањић), М. Савић (од 65′ Маљковић), Ђорђевић.

Моравац Орион: Јаначковић (од 14′ Јовановић), Ђенић, Милутиновић (од 64′ Стевановић), Стаменковић, М. Младеновић (од 49′ Анђелковић), Н. Младеновић, Цакић, Ивановић, Митић, Петковић, Крстић (од 53′ Тасић).

RSF