Директни преноси за викенд

Фудбал
У суботу, 26. маја, директно ћемо преносити три утакмице преко нашег Ју Тјуб канала.

 

Веома важну утакмицу коју ће омладинци Црвене звезде у суботу од 11,00 часова играти против Чукаричког сви они који не буду могли да прате на самом терену, то ће моћи да учине преко нашег Ју Тјуба. Омладинци Црвене звезде боре се за титулу, имају два бода предности у односу на Бродарац, и дуел против четворопласираног Чукаричког биће један од кључних. Позивамо све навијаче који су у могућности да дођу сутра на терене омладинске школе и подрже наше омладинце, а за оне који нису у могућности да дођу а желе да испрате утакмицу, ту је наш директан пренос.

Одмах после омладицана, преносићемо директно и кадете Црвене звезде. Они од 13,00 часова дочекују такође Чукарички, и победом у овој утакмици наши кадети би једном руком већ држали пехар, јер би им у преостале две утакмице против Радничког из Ниша и Партизана био довољан свега један бод за титулу! Наравно, сви који дођу да подрже омладинце могу одмах после те утакмице остати и уз кадете, а директан пренос ове утакмице реализоваћемо на Звезда Кидс каналу.

Трећи пренос за суботу резервисан је за Звездину Б екипу Графичар. Утакмица између домаћина Степојевца и Графичара играће се у 17,00 часова, а овај меч такође ће бити преношен на нашем Звезда Кидс каналу.

RSF