Јовичић – Друга прича у Београду

Фудбал
Бранко Јовичић, после другог овосезонског гостовања у групној фази Лиге шампиона, истакао је да је српски шампион заслужио далеко бољи исход у Ливерпулу.

 

– Тешко је причати непосредно после утакмице. Одиграли смо знатно храбрије него у Паризу, имали моменте у којима смо ми држали игру, али нас је гол у 45. минуту сасекао. Пенал не бих коментарисао, а после тог момента није нам преостало ништа друго него да се боримо. Очигледно је да из утакмице у утакмицу растемо као екипа и да ће дуел у Ливерпулу допринети да даље напредујемо. Окрећемо се даљим изазовима – рекао је Јовичић.

Везни фудбалер истакао је да је атмосфера у свлачионици врло добра.

– Не можемо бити задовољни било којим поразом, али дижемо главу и идемо даље. Трудили смо се, дали све од себе и резултат је дефинитивно превисок. Ривал је у врху најјаче лиге на свету, са прегршт брзих играча, одличних индивидуалаца, али смо показали да можемо са таквим ривалима.

Подршка црвено-белима није изостала ни на једном од најпознатијих стадиона у свету.

– Атмосфера је фантастична, свима нам је ово био први излазак на Енфилд, стадион о којем се прича у целом свету. Драго ми је што смо и ми имали подршку. Свуда имамо подршку што говори о величини Црвене звезде.

Са друге стране, дуели у Београду и песма звездаша, фактор су у који се озбиљно узда фудбалски архитекта.

– Уверен сам да ће други сусрет бити потпуно другачији. У Београду, уз подршку наших навијача, мења се много тога. Уз ветар у леђа наших навијача који су нам 12. играч можемо до позитивног резултата и још неког бода у групи – изјавио је Јовичић.

RSF