Крстичић – Дошао сам да играм Лигу шампиона

Фудбал
Један од запаженијих фудбалера у утакмици против Спартака из Трнаве био је Ненад Крстичић, фудбалер над којим је и начињен једанаестерац који је Бен успешно претворио у вођство.

 

— Иза нас је тешка утакмица, али знали смо да је Спартак тркачка екипа која игра пресинг, агресивно, уз доста фаулова. Ушли смо и ми јако јер знали смо да су у претходна два кола имали три црвена картона. Знамо да играју грубо, њима то иде у прилог јер тако пролази и време. Можда смо могли да играмо брже са више лопти у простор, али и поред тога смо нападали и имали прилике за гол. Ушли смо добро, дали смо гол, али су нас изненадили, са центра су кренули и дали нам гол. Имали смо после још неколико шанси али нисмо их искористили. Добро, идемо тамо да покушамо да победимо — рекао је Крстичић после утакмице.

Звездин везиста не очекује много другачију утакмицу ни у реваншу.

— Морамо на тај начин да им се супротставимо. Њихови највећи адути су трчање и контранапади и мора на тај начин да се одговори. Нисмо имали среће да победимо пред нашим навијачима којима бих се захвалио што су дошли у оволиком броју, али имамо позитиван резултат. Мислим да ништа другачију утакмицу не очекујем ни у реваншу, али надам се да ћемо искористити шансе које ћемо направити. Не размишљам о шансама за пролазак даље, дошао сам овде и остао да бих играо Лигу шампиона са Звездом и то ми је циљ. Свима нама је — јасан је Крстичић

Ипак, пре реванш утакмице у квалификацијама, следи још једна првенствена.

— Треба да се опоравимо, да одиграмо у недељу са Спартаком из Суботице, а после тога ћемо да се посветимо реваншу и да покушамо да изборимо повољан резултат — закључио је Крстичић.

RSF