Распоред млађих категорија

Фудбал

Звездине млађе селекције предстојећег викенда ће одиграти своје утакмице у оквиру лига за млађе категорије.

У оквиру 23. кола Српске лиге — група „Београд“, Звездина „Б“ екипа Графичар гостоваће на Ади Циганлији екипи Локомотиве у дербију кола. Ова два тима имају исти број поена и налазе се на деоби трећег места на табели. Утакмица ће бити играна у суботу, 21. априла од 16 часова (Директан пренос на Звездакидс каналу).

Омладинци Црвене звезде ће у суботу, 21. априла у 11 часова дочекати екипу Инђије на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда. Звездини дечаци рођени 1999. и 2000. године покушаће да победом задрже предност на табели, а ова утакмица биће преношена на нашем званичном Јутјуб каналу.

Млађи омладинци ће бити домаћини екипи Рада, а ова утакмица биће одиграна у недељу, 22. априла у 10 часова, на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда.

Звездини кадети ће бити домаћини вршњацима из Телеоптика. Овај дуел 23. кола кадетске лиге почеће у суботу, 21. априла у 13 часова на теренима иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“.

Млађи кадети ће у оквиру 19. кола у суботу од 17 часова дочекати Раднички са Новог Београда. И ова утакмица биће одиграна на теренима иза југа.

Пионири Црвене звезде  биће домаћини Чукаричком у оквиру 16. кола лиге за пионире. Утакмица је заказана за суботу, 21. април у 15 часова, на теренима Омладинске школе иза јужне трибине.

Млађи пионири ће у оквиру 19. кола дочекати Раднички из Обреновца у суботу у 09,00 часова, такође на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда.

RSF