Гобељић – Улазимо у победнички ритам

Фудбал
После победе у европском сусрету са Судувом од 3:0 фудбалери Црвене звезде враћају се обавезама у домаћем шампионату. Изабранике Владана Милојевића у недељу од 19 часова очекује сусрет са нишким Радничким из Ниша.

 

– Знамо да нас очекује тежак меч, екипа Радничког игра квалификације за Лигу Европе и ове године, што довољно говори о њиховом квалитету. Гледао сам њихов први меч и заиста ми се допао стил игре који имају. Предводи их одличан тренер Ненад Лалатовић и знамо да нам неће бити лако. Морамо добро да се припремимо за тај меч како бисмо освојили три бода – рекао је Гобељић.

Густ распоред на старту сезоне не представља проблем нашим фудбалерима.
– Ми увек верујемо у себе, а сигурно нам је још један плус то што остварили победу у претходној европској утакмици. Сигурно је самопоуздање у екипи порасло и сада је на нама да поновимо подједнако добар меч. Морамо да играмо првенствене утакмице добро као и европске. Можда јесте густ распоред, али имамо довољно времена и да се одморимо и припремимо за меч са Радничким. .

Гобељић истиче да су нови играчи одлично прихваћени у екипи.
– Нови фудбалери су се одлично уклопили, на свакој позицији имамо више играча који подједнако добро могу да играју. За кога год шеф да се определи да буде у стартној постави не може да погреши, сви дајемо свој максимум у сваком моменту – закључио је Гобељић.

RSF