Милојевић – Дивно гостопримство

Фудбал
Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић истакао је да му резултат на данашњој пријатељској утакмици није био у првом плану.

 

Међутим, Звездин тренер схвата да се фудбал игра због голова.

— Увек је лепо када победиш, наравно, али није мени данас био резултат важан. Радили смо јако добро на овим припремама и то је нешто чиме сам задовољан. Данас је требало да играчи само мало осете простор, ширину терена, и да уживају у фудбалу — рекао је Милојевић и појаснио:

— Фудбал се игра за голове и резултат, али у овом тренутку ми је било најбитније да играчи буду у режиму који смо очекивали, и да са друге стране немамо повреда. То ме посебно радује, јер ове последње утакмице пред повратак у Београд знају да буду незгодне. Имали смо мотивисаног противника данас, али све је било коректно и посебно морам да нагласим колико смо дивно гостопримство имали. Увек је лепо играти у Ужицу, правом фудбалском граду. Имају и овај прелеп стадион и захваљујем им се у своје име и у име Црвене звезде. Ми се враћамо за Београд, а убрзо следи друга фаза припрема — закључио је Милојевић.

RSF