Милојевић – Извући добре поуке

Фудбал
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после пораза од Пари Сен Жермена у другом колу Лиге шампиона како треба да извуку добре поуке.

 

– Честитам Пари Сен Жермену, он је на једном вишем нивоу од нас. Из ове утакмице и оваквог пораза, који ни пријатан, треба извући доста добрих поука и што више добрих ствари за будућност, јер смо видели трендове савременог фудбала. Видели смо једну екипу који смо до пре неколико година могли да гледамо само на ТВ екранима, а сада смо играли против ње. Много ствари можемо да научимо – рекао је Милојевић.

Нагласио је и како меч у Паризу треба да искуство више за његову екипу.

– Не прија ниједан пораз, не волим да губим. У овој групи знам где смо и шта смо, ово је само велико искуство, ово је та Лига шампиона, врхунски ниво такмичења. Никада нисам бежао од одговорности и знам могућности мојих момака који сигурно могу боље. Ово је нешто сасвим другачије од онога на шта смо навикли. Ако је ово цена да моји играчи сутра буду бољи, онда у реду.

Тренер Звезде додатно је образложио виђење утакмице 2. кола Лиге шампиона.

– Не треба судити о једном мечу… Ово сигурно није наш максимум. Како гледате на ствари, тако вам се и дешавају у животу. Спреман сам за све што треба за ову екипу, идемо даље. Има много позитивних ствари уласком у Лигу шампиона. Моји играчи су професионалци, ако ово схвате као једну лекцију, онда ћемо овај пораз да претворимо у нешто добро – завршио је Милојевић.

RSF