Милош Дегенек потписао!

Фудбал
Црвена звезда је у четвртак, 5. јула добила још једно појачање на позицији штопера!

 

Доста се говорило о потенцијалном ангажману Милоша Дегенека, а данас су преговори окончани и Милош Дегенек је нови фудбалер Црвене звезде!

Аустралијанац, родом из Книна, потписао је са нашим клубом уговор на три године и већ од сутра ставиће се на располагање тренеру Владану Милојевићу.

— Ово је велика част за мене, долазак у овако велики клуб, највећи клуб на Балкану и за мене лично и моју породицу клуб за који смо одувек навијали. Од када знам за себе навијао сам за Звезду, а мој отац наравно дуго пре тога. Утисци су феноменални, одлично сам примљен од стране свих у клубу, почевши од председника па до осталих запослених. Радујем се новим изазовима и почетку моје каријере у Звезди. Моја очекивања су само да ћу дати свој максимум за овај дрес, јер ништа испод максимума не долази у обзир. Желим да остварим свој сан, сан клуба, али пре свега сан велике армије навијача и да се пласирамо у Лигу шампиона — рекао је Дегенек приликом потписивања уговора.

Дегенек је рођен 1994. године и до сада је наступао за други тим Штутгатда, Минхен 1860 и Јокохаму. Репрезентативац је Аустралије био је члан репрезентације која је играла на Светском првенству у Русији. Дегенек је наступао и за млађе селекције Аустралије, али и Србије, тачније за репрезентацију Србије до 19 година.

RSF