Младеновић – Идемо у Лигу шампиона

Фудбал

Директор омладинске школе Црвене звезде Драган Младеновић истакао је да је велики успех направљен ове године, када су све селекције Црвене звезде постале шампиони.

Омладинци су после великог преокрета у вечитом дербију направили велики резултат.

— Ово смо очекивали на самом почетку, све у свему направили смо такав менталитет у екипи да и када се губи, може да се победи. Показали сми карактер, онакав какав и треба да постоји у Звезди. После 0:3 добити било кога, а поготово Партизан на његовом терену 4:3 је нешто што само фудбал може да режира и зато ћемо у Лигу шампиона — рекао је Младеновић и додао:

— Заслужили смо ово, поготово имајући у виду све ванфудбалске ствари о којима се много прича. Истина је да су се оне дешавале и претходне сезоне, а не само ове. Али, стрпљен-спашен. Мислим да је ово нешто што је показало да ови момци верују у себе и да су лепа будућност Звезде.

И кадети Црвене звезде постали су шампиони, и на тај начин комплетирали сјајан учинак свих Звездиних генерација.

— Кадети су могли и раније да освоје титулу, али момци су ишли на Европско првенство, чинили су окосницу Србије тамо. Вратили су се, испали из ритма играња суботом. Није им замерити, и они су будућност Црвене звезде, али на крају су освојили титулу и након данашњег дана не можемо ништа да замеримо. У свим категоријама смо шампиони и треба да будемо задовољни и поносни — рекао је Младеновић.

RSF