Одрађен први тренинг у Аустрији

Фудбал
У суботу у 17 часова Звездини фудбалери су први пут истрчали на терен од доласка у Аустрију, како би одрадили први тренинг.

 

Први тренинг у Виндишгарстену није био један од напорнијих; нешто више од сат времена играчи су имали такозвани тренинг опоравка и прилагођавања. Владан Милојевић је комбиновао истрчавање деоница и популарну „шеву“, а само су Марко Гобељић и Душан Јованчић из превентиних разлога тренирали одвојено од остатка екипе.

Услови за боравак и тренирање су беспрекорни; данас је температура била око 15 степени, терени локалног сеоског клуба на којем се и тренира су изузетно добро припремљени, трава је одлична. Природа је изузетно лепа, ваздух је погодан за тренирање и све то ће нашим фудбалерима веома поготовати у данима који следе.

Већ од сутра почеће се са ритмом од два тренинга на дан, а прекосутра од 18 часова је на програму и прва припремна утакмица у Аустрији коју је домаћин изрекламирао — на видеобиму који се налази на самом улазу у Виндишгарстен. Утакмица ће бити одиграна на истом стадиону на којем се и тренира, капацитета не више од 500 места.

RSF