Омладинци уписали нову победу

Фудбал
Шампионска трка у лиги за омладинце, у којој води Црвена звезда, и даље траје, а Звездини омладинци су новом победом задржали предност над најближим пратиоцима.

 

Црвена звезда је у утакмици против Интернационала у другом полувремену успела да сломи отпор гостију. Дејан Јовељић који је и на овој утакмици предводио своје другове, донео је Звезди предност у 55. минуту, постигавши на тај начин свој 34. гол ове сезоне. Све дилеме око победника отклонио је Стефан Сантрач у 78. минуту.

— Доста тврда утакмица са пуно дуела, навикли смо да је противник увек мотивисан против нас. Прво полувреме није изгледало баш онако како смо се договорили у свлачионици, али у наставку смо изашли као права екипа и права браћа и на крају победили на нашу вољу. Ово је мој други гол ове сезоне, не постижем их често и зато ми је драго јер је данас тај погодак обезбедио мирну завршницу и нова три бода — рекао је стрелац другог гола Сантрач после утакмице.

Црвена звезда — Интернационал 2:0 (0:0)

Стадион: Терен Омладинске школе ФК Црвена звезда
Судија: Данило Јеринић
Стрелци: Јовељић у 55′, Сантрач у 78′.
Жути картони: Јанковић, Ераковић, Којић (Црвена звезда), Благојевић (Интернационал).

Црвена звезда: Гордић, Јанковић, Даничић, Сантрач, Ераковић (од 65′ Којић), Богдановић, Босић (од 85′ Костић), И. Илић (од 80′ Савић), Гаврић (од 87′ Маљковић), Аћимовић, Јовељић (од 86′ Шикањић).

Интернационал: Благојевић, Илић, Ђорђевић (од 60′ Бркић), Чермељ, Павићевић (од 50′ Лукић), Остојић (од 64′ Миленковић), Глишић (од 78′ Мачинковић), Павловић (од 55′ Вучетић), Арнаутовић, Стајић, Сићовић.

Mлађи омладинци Црвене звезде јуче су играли своју утакмицу против Бродарца. Забележена је убедљива победа од 6:1.

Стадион: Терен Омладинске школе ФК Црвена звезда
Судија: Јован Стокић
Стрелци: Павловић у 17’, Младеновић у 53’(ауто гол), Костић у 54’, Маљковић у 60’, Пантовић у 64’ и 79’ за Црвену звезду, а Пантовић у 85’ за Бродарац

Црвена звезда: Симониовић, Костић, Лукић, Ковачевић, Младеновић, Чворић, Маљковић, Павловић, Танко, Ђорђевић, Пиплица. Играли су и: Дамјановић, Пантовић.

Бродарац: Брковић, Мушић, Јовановић, Глишић, Гајић, Милорадовић, Илић, Влаовић, Милисављевић, Крсмановић, Ћулибрк. Играли су и: Бабовић, Мастиловић, Анакиев, Ђокић.

RSF