Павков – Предосетио сам погодак

Фудбал
Црвена звезда уписала је нову суперлигашку победу, а 12. славље у шампионату Србије најавио је поготком Милан Павков у 38. минуту затресавши мрежу Мачве.

 

– Припремали смо се и очекивали смо тежак дуел. У Шапцу је увек неугодно, али је најбитније да смо освојили три бода – рекао је Павков.

Спектакуларан ударац главом, готово из немогуће позиције на асистенцију Вељка Симића у 38. минуту, украсио је дуел на Сави, а и сам високи нападач није скривао одушевљење.

– Немогућа ситуација и немогућ погодак. Очекивао сам и предосећао да ћу бити стрелац, чак сам се надао и другом. Није потребно ни причати колико голови утичу на самопоуздање, нарочито нападачима. Већ тад усмерили смо утакмицу у жељеном смеру, а друга лопта у мрежи ривала разрешила је све дилеме. Добро радимо, напорно тренирамо, ал ии користимо сваку прлику да се одморимо. Плод тога јесте игра и резултат – истакао је корпулентни центарфор.

Фудбалери Звезде немају времена за предах, пошто их већ у среду очекује меч 14. кола Суперлиге и дуел са Бачком на стадиону „Рајко Митић“.

RSF