Шампионски пехар обишао Србију

Фудбал
Фудбалери Црвене звезде обрадовали су своје навијаче освојивши у претходној сезони титулу првака Србије, као и пласманом у нокаут фазу Лиге Европе на коју су првотимци из Љутице Богдана чекали више од 20 година. Навијачко бодрење није изостајало ни у једној фази такмичења, као ни мотивација да се може више и боље.

 

Успешна сезона крунисана је освајањем титуле у домаћем првенству, а подизање шампионског трофеја у рукама Звездиних првотимаца одушевљено су испратили многобројни навијачи „црвено-белих“. У претходних десет дана неки од њих су имали и прилику и да лично доживе радост актуелних шампиона током освајања титуле, а реч је о заједничкој иницијативи „Сви смо један тим“ коју већ другу годину заредом реализују компанија НИС и Црвена звезда. Тако је пехар Суперлиге Србије обрадовао многобројне навијаче црвено-белих који су имали могућност да се фотографишу са најзначајнијим националним фудбалским трофејом на НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама широм Србије.

Звездаши из Суботице, Зрењанина, Ниша, Крушевца и Јагодине искористили су несвакидашњи моменат да на једној од бензинских станица НИС-а подигну пехар Суперлиге Србије који им је донео њихов омиљени клуб. На тај начин, захваљујући пројекту „Сви смо један тим“, сипање горива овога пута није било исто, а осмеси и радост возача који су са одушевљењем подизали трофеј овековечени су на многобројним фотографијама.

Путујући „Трофеј тур“ караван обишао је пет градова током десет дана са једним циљем – захвалити се свима онима који су током целе сезоне бодрили „црвено-беле“ са поруком да и предстојећа сезона буде још успешнија, а навијачка подршка још јача! А Звезду очекују нови изазови…. Звездина европска прича се наставља, а пред актуелним шампионима је борба за пласман у групну фазу Лиге шампиона, одбрана шампионске титуле Суперлиге Србије, као и покушај да се пехар Купа Србије врати у Звездине витрине. Борба „на три фронта“ биће лакша уз подршку незамењивог 12. играча – навијача, који су уверени да ће „Трофеј тур“ караван под окриљем црвено-белих наставити своје путовање и наредне године.

RSF