Србац уз Звезду!

Фудбал
Наши фудбалери уживају огромну подршку, а црвено-бела породица расте из дана у дан. Са поносом можемо да кажемо да је отворено још једно Удружење навијача Црвене звезде, овога пута у Републици Српској, у месту Србац.

 

Навијачи црвено-белих, преко 50 њих, окупили су се како би озваничили оснивање удружења. А како се наши навијачи увек држе заједно, оснивачкој скупштини присуствовали су бројни гости из Удружења навијача нашег клуба из Прњавора, Бањалуке, Трна, Дервенте и Линца.

Иако су се наши навијачи у Српцу тек окупили и отпочели са радом, они су већ стигли да покажу своју хуманост. Прва хуманитарна акција организована је одмах по оснивању удружења, наше присталице прикупиле су новчану помоћ за лечење своје тешко оболеле суграђанке.

Бројним окупљеним Звездашима обратио се председник Удружења Саша Илић, дугогодишњи фудбалер и ватрени навијач црвено-белих.

– Сви добро знамо шта представља Црвена звезда у међународним оквирима. То један од свега 22 клуба на свету који су освојили европску и светску титулу. Кренули смо са регистрацијом удружења у суду како бисмо добили свој печат и органе, након чега ћемо активно радити и борити се за Звезду и поштовати статут клуба. Такође, ово удружење ће помагати социјално угроженим породицама и нашим тешко оболелим суграђанима кад год будемо у могућности – истакао је Илић.

Наши навијачи у Српцу уз годишњу чланарину имаће бројне погодности. На скупштини су усвојени и многи конститутивни предлози који ће у наредном периоду бити спроведени у дело, како би ово удружење израсло у респектабилан правни субјекат, који ће играти значајну улогу у друштвеном животу општине Србац, бањалучке регије и Републике Српске и који ће свом снагом бодрити актуелног шампиона Србије.

ФК Црвена звезда жели много среће и успеха у раду Удружењу навијача у Српцу!

RSF