Терзић – Остварен животни сан

Фудбал
Свако Звездино дете од првог дана када почнеда тренира фудбал сања да заигра на Маракани. Први меч у новој суперлигашкој сезони против Динама из Врања донео је остварење сна младом Алекси Терзићу.

 

– Ово је мој сан од када сам се родио. Једва сам чекао да доживим деби за први тим Црвене звезде. Овај осећај не може да се дочара речима. Заиста сам пресрећан због дебија. Када додамо да сам прву утакмицу за свој вољени клуб одиграо управо на Маракани, у првом колу и да смо забележили победу од 3:0 то даје додатну драж. Захвалио бих стручном штабу, а посебно тренеру Владану Милојевићу, на указаном поверењу. Мислим да сам га оправдао и ово ми је подстрек да јошнапорније радим и тренирам. Огромну захвалност дугујем и нашим навијачима који су увек уз екипу и који су најјачи ветар у леђа – рекао је Терзић.

Млади леви бек за одличну партију коју је приказао уз леву аут-линију захваљује и својим саиграчима.
– Много ми је значила на терену подршка коју сам имао од свих саиграча. Посебно су ми помогли Бабић и Дегенек који су током игре доста причали и показали ми да увек могу да се ослоним на њих. Иста ситуација је и на тренинзима, сви саиграчи су ме одлично прихватили, атмосфера је сјајна и баш зато ко год да се нађе на терену ми одлично функционишемо као екипа.

На прве три утакмице од у новој сезони наша екипа није примила ниједан гол.
– То највише радује нас из последње линије. То је наш посао, да Звездин голман нема посла, а такође и да асистирамо и упошљавамо играче испред нас.За сада успевамо у томе, надам се да ће тако бити и у будућности. Густ распоред утакмица нас очекује и верујем да ће сви играчи добијати шансу. Ја сам тек почео,  чекам своју шансу и настставићу да се доказујем – поручио је Терзић.

RSF