ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ СВЕ ЈЕ ГОТОВО: Милан Борјан потписује нови уговор

Фудбал

Прва рунда преговора није дала резултат, али навијачи Црвене звезде могу да одахну! Милан Борјан ће чувати гол српског шампиона и у ближој будућности.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић открио је да клуб постигао договор са репрезентативцем Канаде око продужења уговора. По повратку Звездине експедиције у Србију Борјан ће парафирати нови уговор са црвено-белима који ће важити до 2023. године…

„Све је договорено, одмах по доласку у Београд идемо код нотара. Све смо се договорили са Борјаном, срећан је што остаје у Звезди. Он је задовољан, ми смо задовољни. Нема излазне клаузуле“, рекао је Звездан Терзић.

Такође, он је додао да сјајни чувар мреже неће имати излазну клаузулу која је била тачка спорења у првој рунди преговора… Сигурно је да је Борјан по слову новог уговора добити повишицу. Незванично, он би требало да има месечна примања од 40.000 евра.

Нема сумње да је искусни голман заслужио да има статус плћенијих играча. Ванеријске партије је пружао током учешћа у Лиги шампиона.

Такође, Звездан Терзић је открио да један од љубимаца навијача намерава да у Звезди заврши каријеру.
„Он је сада потпуности концентрисан на клуб, нема више амбиције да иде у иностранство и завршиће каријеру у Црвеној звезди“, додао је Терзић.

Црвена звезда је већ продужила уговоре са Павковом, Савићем, Филипом Стојковићем, а сада је постигнут договор са Миланом Борјаном. На тај начин српски шампион је већ почео да удара темеље тима за наредне европске квалификације.

RSF