Звездино дружење са основцима

Фудбал
Настављена је традиционална акција обиласка основних школа и дружења Звездиних играча са најмлађим навијачима. Овог пута делегација ФК Црвена звезда посетила је ОШ „Краљ Петар II“  на Врачару.

 

Више стотина ђака са нестрпљењем је очекивало долазак Звездиних првотимаца. Зато не чуде усклици одушевљења када су у школу ушли Ненад Милијаш и Милан Борјан. Из пуне сале ђака чули су се повици: „Шампиони, шампиони“, а  више стотина деце потрчало је у загрљај нашим првотимцима.

Уследило је оно чему се деца највише радују – фотографисање. Ђаци су се смењивали и једни другима са поносом показивали своје слике са Звездиним фудбалерима. Борјан и Милијаш такође су поделили много аутограма и уживали су у ћаскању са школарцима.

Звездин двојац био је одушевљен што се бар на кратко вратио у школску клупу и што су провели пријатно време са децом. Наш голман није крио одушевљење дочеком који су приредили малишани.

— Најежио сам се када смо ушли у салу и када су деца запевала. Одушевљен сам и поносан што имамо овакву подршку код најмлађих, хвала им на овоме што су нам приредили — рекао је Борјан.

Ни овога пута нису изостали црвено-бели поклони за све ђаке, а такође, штанд нашег сектора за чланство био је доступан за све они који су желели да постану део Црвене звезде.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у ОШ „Краљ Петар II“  који су учинили све да ђаци, али и фудбалери уживају.

Наш клуб ће и убудуће наставити да посећује основне школе. Планирано је да се дружењем са децом код садашњих и будућих звездаша пробуди жеља за бављењем спортом, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Основци, видимо се!

RSF