Јовељић избројао до 40!

Фудбал

Омладинска селекција Црвене звезде забележила је нову победу и освојила нова три бода.

У оквиру 24. кола Омладинске лиге Србије, Црвена звезда је у гостима била боља од ОФК Београда. Звезду је до предности довео Радивој Босић, а Дејан Јовељић је са два гола потврдио тријумф. ОФК Београд је у самој завршници утакмице успео да стигне до почасног поготка.

Други гол који је Јовељић постигао данас био је уједно и његов 40. ове сезоне!

— Много пута сам истакао да није битно колико голова дајем, већ је битно да побеђујемо. То је оно што ме испуњава. Остало је још мало, још шест утакмица имамо до циља и важно је да све победимо. Из кола у коло показујемо добру игру и надам се да ћемо наставити у том ритму — изјавио је Дејан Јовељић.

 Интересантан детаљ догодио се средином првог дела игре. Главни арбитар је након једног дуела у којем је био Јовељић досудио пенал за Црвену звезду. Међутим, наш нападач је показао да поседује још неке веома лепе особине.

— Пришао сам судији и признао му да није било прекршаја. Након тога, судија је поништио своју одлуку и игра је настављена — открио је Јовељић.

Омладинци: ОФК Београд — Црвена звезда 1:3 (0:2)

Стадион: Омладински
Судија: Марковић Момчило
Стрелци: Петровић у 90′ за ОФК Београд, Босић у 15′, Јовељић у 24′ и 50′ за Црвену звезду.

ОФК Београд: И. Петровић, Станишић (од 88′, Бачвански), Гачић, Мирковић, Недељковић, Иванишевић, П. Петровић (од 56′ Ђуровић), Богдановић (од 66′, Мијаиловић), Миловановић (од 86′ Живковић), М. Петровић, Павловић (од 56′ Марић).

Црвена звезда: Гордић, Јанковић, Дринчић, Којић (од 84′ Шикањић), Богдановић, Јокић, Сантрач (од 88′ Миљковић), Босић (од 80′ Аћимовић), Јовељић (од 88′ Ђорђевић), Гаврић (од 80′ Костић), Савић.

RSF