Милојевић – Добра реакција играча

Фудбал

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић истакао је после утакмице у Шапцу и Звездине победе да је задовољан карактером који је екипа показала.

Ни данас услови за игру нису били идеални, али Звезда је успела да дође до тријумфа.

— Играли смо у три дана две утакмице са Мачвом, ништа не бих могао да додам за разлику од претходне када смо испали из Купа. Захвалио бих се превасходно фудбалском клубу Мачва и мом великом пријатељу Аники и његовом стручном штабу, заједно са господином Стојановићем. Мислим да је ово њихов печат, није пријатно играти у Шапцу, то је дисципинована екипа. Испали смо из Купа и остало нам је првенство, моји играчи су били свесни тога. Направили смо анализу утакмице, мислим да је данас доста тога штимало — констатовао је Милојевић.

Звездин стратег се нада да ће се током паузе која следи опоравити сви повређени играчи.

— Услови ни данас нису били идеални, али драго ми је да су играчи данас показали карактер, жељу и хтење, а посебно ми је драго и што су наши навијачи дошли у великом броју и пружили велику енергију. Идемо даље, данас смо имали само 18 играча на располагању, надам се да ће се остали опорављати током ове паузе. Мачви желим све најбоље у наставку првенства — рекао је Милојевић.

RSF