Милојевић – Корак по корак

Фудбал
Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после жреба да је као и увек фокусиран на своју екипу.

 

— Ближе нам се и званичне утакмице и то је оно што је најлепше у фудбалу. Знамо сви да је припремни период најтежи и њега треба да одрадимо како треба да бисмо спремно дочекали противнике. Нисам имао неких посебних жеља пред жреб, можда као и сваке године што кажем, избегавање далеких путовања и неких земаља где температује нису повољне за фудбал у летњем периоду. Поштујемо све екипе јер чим су прваци својих земаља значи да имају квалитет. Али, пре свега, размишљам о својој екипи и о томе да се ми добро припремимо, уз велики респект према противнику — рекао је Милојевић.

Летонци су већ одиграли 11 утакмица у шампионату који је почео у марту.

— Јесте предност за њих то што су у такмичарском ритму, али, са друге стране, не можемо на такав начин да размишљамо. И ми ћемо имати до те утакмице четири провере у Аустрији и надам се да ћемо са те стране бити апсолутно спремни.

У другом колу, уколико успешно преброди прво, Црвену зевзду чека пут поново на Балтик, овога пута у Литванију, или на Кипар.

— Од тренутка када сам угледао овај пар на екрану имао сам осећај да ћемо њих извући, то сам и рекао људима око себе. Не бих се бавио оценама, већ сам рекао да су све екипе добре и да ћемо за сваку морати да се озбиљно припремимо. Ићи ћемо корак по корак, најпре ћемо све мисли усмерити на Спартакс — јасан је Милојевић.

RSF