Почела продаја пакета улазница

Фудбал
Продаја пакета улзазница за групну фазу Лиге шампиона почела је данас за чланове клуба са измиреном чланарином.

 

Власници чланских карата од данас до 10. септембра биће у прилици да купе улазнице на благајнама стадиона „Рајко Митић“ у периоду од 10 до 18 часова, док ће редовна продаја почети у уторак, 11. септембра.

Сви чланови са измиреним чланаринама имају право прече куповине, док власници сезонских улазница имају и попуст од 50%. Приликом куповине, неопходно је да чланови клуба, осим личног документа, на увид предају чланску, а власници сезонских улазница и чланску и сезонску карту.

Подсетимо, продаја сезонских улазница је завршена 31. августа, док сви заинтересовани чланску карту могу да купе у просторијама сервиса за чланство на западној трибини стадона „Рајко Митић“ радним данима од 10 до 18 часова.

Такође, даваоци крви у последњој акцији „Црвено-бела крв“ одржаној на нашем стадиону, од данас могу да замене добијени ваучер за улазницу на јужну трибину.

Клуб је одлучио да награди и оне који су долазили да гледају утакмице у домаћем првенству а немају чланске карте тако што ће им у понедељак, 10. септембра, омогућити да купе пакет за Лигу шампиона, а све што је потребно јесте да на увид приложе сачувану улазницу са неке од суперлигашких утакмица на којима је Црвена звезда била домаћин ове сезоне.

ВИП улазнице неће бити у продаји.

ЦЕНЕ ПАКЕТА УЛАЗНИЦА СУ:
Север и југ: 7.500 динара
Исток: 15.000 динара
Запад бочно: 15.000 динара
Запад центар: 18.000 динара

RSF