Продаја карата за меч Звезда – Галатасарај од понедељка

Кошарка

Продаја појединачних карата за утакмицу 5.кола Еврокупа Црвена звезда мтс – Галатасарај од понедељка у 10 часова у свим пословницама Евентима. Огромно интересовање за меч који се игра у уторак од 19 часова у дворани „Александар Николић“.

Продаја карата за утакмицу 5.кола Еврокупа Црвена звезда мтс – Галатасарај у свим пословницама Евентима од понедељка у 10 часова до почетка утакмице, као и на дан меча на благајнама дворане „Александар Николић“ од 16 часова до 19 часова.

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у уторак трећу „домаћу“ утакмицу овогодишњег издања Еврокупа.

Црвено-бели након две победе под сводовима дворане „Александар Николић“ над Улмом и Андором, важног брејка у Монаку, али и пораза од Бреше у претходној рунди, желе да дођу до новог тријумфа у Еврокупу и задрже врх табеле у групи „А“.

Утакмица Црвена звезда мтс – Галатасарај за коју влада огромно интересовање, игра се у уторак од 19 часова у хали „Александар Николић“.

КК Црвена звезда мтс обавештава све своје присталице и заинтересоване, да ће појединачне карте за овај меч, бити у продаји од понедељка од 10 часова у свим пословницама Евентима, као и на благајни дворане „Александар Николић“ од 16 часова до почетка меча.

Цене карата за утакмицу Црвена звезда мтс – Галатасарај:

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 600 динара
Партер Б – 900
Партер 4 – 900
Ложа – 2.500
Плава ложа – 2.000
Бела ложа – 1.500
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 6.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ЗВЕЗДАШ 1. РЕД – 8.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 4.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 3. РЕД – 3.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 6.000

Уједно, клуб подсећа да сваком куповином карте директно помажете клубу који је одлично отворио нову такмичарску сезону!

КК Црвена звезда мтс

RSF