Велики преокрет кадета у Крагујевцу

Фудбал
Кадети Црвене звезде савладали су екипу Аполон 4 као гости у Крагујевцу после великог преокрета са 4:2 у 13. колу домаћег првенства.

 

Изабраници Славољуба Ђорђевића нису добро почели меч, и већ у првом полувремену су имали два гола заостатка, али су онда показали карактер и квалитет. Иако су црвено-бели кадети губили погоцима Николића и Лакићевића, успели су до полувремена да преполове заостатак.

Минут пре одласка на одмор после акције кроз средину Митровић је са десне стране пронашао Њамцуловића и он је затресао мрежу за 2:1.

У наставку су виђена три гола кадета Звезде за велики преокрет. Најпре је Пиплица после одбитка изједначио у 66. минуту, да би за 3:2 у 72. мрежу затресао Радуловић тако што је протурио лопту кроз ноге голману Крагујевчана.

Добру партију црвено-белих крунисао је Илић и на асистенцију Бабића у 85. минуту поставио коначних 4:2 за наше бисере.

Аполон 4 – Црвена звезда 2:4 (2:1)

Судија: Марко Срећковић (Крагујевац)

Стрелци: Николић у 11. и Лакићевић у 39. за Аполон 4, а Њамцуловић у 44, Пиплица у 66, Радуловић 72. и Илић 85. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Милошевић, Митровић (Аполон 4), Пердув (Црвена звезда)

Аполон 4: Самчовић, Стијовић, Милошевић (од 86. Јовановић), Вртикапа (од 67. Давидовић), Стевић, Лакићевић, Николић, Митровић (од 77. Савић), Обрадовић, Крстић (од 71. Рашић), Радосављевић (од 88. Шапић).

Црвена звезда: Гутеша, Митровић (од 87. Максимовић), Пријовић, Пердув (од 46.Писар), Лукић, Матић, Њамцуловић (од 58.Пантовић), Илић, Бабић, Пиплица (од 75. Елевен), Радуловић (од 88.Ђуричковић).

RSF