Купи сезонску и на дан утакмице!

Фудбал

Нове просторије сервиса намењеног за све чланове Црвене звезде недавно су отворене, а сада и потпуно завршене.
540-clanstvo-46.jpg
Унутрашњост сервиса за чланство сада красе и велики панели на којима се налазе ликови и цитати познатих звездаша, односно Звездиних легенди. Поред Звездиних звезда Драгана Џајића и Владимира Петровића, своје место на панелима нашли су и књижевник Матија Бећковић, као и покојни велики глумци Драган Николић, Данило Бата Стојковић и Небојша Глоговац.

Поруке које шаљу ове велике Звездине личности навијачи ће моћи да виде и у уторак, на дан утакмице. Сервис за чланство биће на располагању свим Звездашима који у уторак, 17. јула, дођу у Београд, дођу на стадион „Рајко Митић“ како би одгледали реванш утакмицу првог кола квалификација за Лигу шампиона. Радно време сервиса у уторак ће бити продужено до пред сам почетак утакмице, тако да ће свако ко још увек није постао члан вољеног клуба, или није до сада дошао до нове сезонске улазнице, то моћи да учини и на дан утакмице.

ВАЖНО УПУТСТВО:

1. Свако ко купује сезонску карту мора да буде члан нашег клуба са плаћеном чланарином. У случају да нисте члан моћи ћете на лицу места да обновите чланарину. Чланарина се уплаћује директно на рачун фондације клуба, и плаћање је у кешу.
2. Због нових строгих правила УЕФА обавезно је да свака сезонска карта има одштампано име и презиме власника ради спречавања злоупотребе.
3. Обавезно понесите личну карту ради идентификације, а пожељна је и стара сезонска карта због лакше обнове истих места на стадиону.

ЦЕНЕ:

Захваљујући почетку сарадње са Мастеркард, свако ко плати сезонску карту Мастеркард картицом у просторијама чланства на стадиону добиће одмах и награду у Ред Стар Шопу-у и то у виду дреса, мајице, шала или качкета, зависно од трибине за коју је купио сезонску карту.

Захтеви за породичне улазнице се примају сваког дана, и то за децу до 15 година. Због УЕФА захтева израђују се са фотографијом детета уз документ који доказује да деца имају испод 15 година (ђачка књижица или Извод из матичне књиге рођених).

Димензије (формат) дечије фотографије:
висина – ширина 2цм – 1.8цм (1,000пx – 900пx)

телефони: 011/3675-162, 011/3675-163, 011/3675-164, 011/3675-166, 011/3675-167, 011/3675-168
сајт: www.budideozvezde.rs

Буди део Звезде!

RSF