Срнић – У Ниш по победу

Фудбал
Фудбалери Црвене звезде, после победе у 157. вечитом дербију, наставили су са припремом за предстојеће изазове. Још шест утакмица остало је до краја сезоне у Суперлиги Србије, а наш крилни нападач Славољуб Срнић верује да Црвена звезда може да оствари исто толико победа.

 

– Ми смо зацртали да желимо да освојимо 21 бод у плеј-офу. Успешно смо започели спровођење тог плана, следеће одредиште је Ниш. То је увек неугодно гостовање, али последњих година смо успевали да се из Ниша вратимо са сва три бода. Покушаћемо то да поновимо и овог пута, уверен сам да имамо квалитет за нову победу. Трудимо се да размишљамо само о сусрету са Радничким и да 0не гледамо много на табелу. Имамо јасан циљ испред себе, али знамо да ћемо га остварити једино уколико будемо ишли утакмицу по утакмицу и давали приоритет само наредном противнику – рекао је Срнић.

 

На 157. вечитом дербију Срнић је уписао асистенцију код Радоњићевог гола.

– Успео сам да сачувам лопту и да одбијем налет чувара. Приметио сам Радоњића који је био добро позициониран и зато сам му и упутио асистенцију, а све заслуге за гол остављам нашем брзоногом крилу јер је прецизно шутирао, изненадио је комплетну одрану ривала и на фантастичан начин савладао голмана Партизана. 

 

Звездин крилни нападач осврнуо се и на учинак своје екипе у вечитом дербију.

– Много нам значи што смо из трећег покушаја ове сезоне успели да их победимо. Мислим да смо и у претходним дербијима могли, успели смо у намери да не примимо од њих гол из игре, али нисмо успели да материјализујемо неке прилике. Сада нам се то вратило, постигли смо два гола, а могли смо још неки, али битно је да смо узели нова три бода и оставили добар утисак. Показали смо да смо најбоља екипа у Србији – поручио је Срнић.

RSF